Sigla ATI ACCES PARTENERI
PRODUSELE NOASTRE DESPRE ATIDOC DISTRIBUITORI CONTACT
produse
PRODUSELE NOASTRE
O OFERTA COMPLETA
Articole papetarie

O gama larga de articole de papetarie gasesti disponibile pe stoc : capsatoare 10 coli / 20 coli; perforatoare; dosar pvc cu sina si perforatii diverse culori; folii de protectie; notes-uri autoadezive diferite dimensiuni; agrafe de birou ; elastice pentru bani ; banda adeziva transparenta in mai multe dimeniuni si multe altele . .

Dosare carton Dosarele de carton sunt ambalate cate 100 buc /colet si sunt realizate dintr-un carton duplex 230g . Gama cuprinde dosare cu sina, dosar plic, dosar simplu, dosar incopciat 1/1 , dosar incopciat 1/2
Hartie imprimanta matriciala Oferta de Hartie pentru imprimantele matriciale distribuita de ATIDOC cuprinde atat formate A4 , dar si A3. Pot fi pe hartie offset alba , 55-60g , cat si autocopiativa in 2 si 3 exemplare, atat alba , cat si colorata.
Promotionale / Signalistica Iti doresti sa te remarci sau sa iti promovezi imaginea ?

Atunci, cu NOI o poti face !
Pornind de la un simplu pix personalizat , un tricou sau o sapca , un prosop brodat, o esarfa cu mesajul tau, o cana cu sigla ta, agende sau notes-uri , ecusoane, memorie usb personalizata cu imaginea ta si pana la stand-uri pentru expozitii ,personalizate in culorile tale , roll-up-uri, bannere, steaguri personalizate atat ca dimensiune cat si ca lay-out, casete de semnalizare/identificare, mash-uri si multe altele
Role casa de marcat Va putem oferi din stoc , role pentru casele de marcat atat din hartie offset, termica , dar si autocopiativa si dublu autocopiativa ( SC/SC) . Rolele sunt ambalate diferit , in fuctie de dimensiunea rolelor . Acestea pot fie pe format de 28/ 37/44/57/76/80, iar metrajul este diferit in functie de format Se pot produce si role pentru casele de marcat pe alte formate si dimeniuni , fata de cele disponibile pe stoc.
Tipizate Va stam la dispozitie cu o gama completa de formulare tipizate nepersonalizate, distribuite sub brand-ul ATIDOC, disponibile pe stoc si care se pot livra catre dumneavaostra in 24-48 ore de la confirmarea comenzii. Printe acestea sunt : chitante, facturi, avize , registre casa, rapoarte gestiune , note de receptie si constatare diferente , dosar medical ( include si fisa de aptitudini ), fise de instructaj , fisa de magazie, etc Tipizatele personalizate au coperta din carton dublu cretat, tiparita in culoarea companiei / MOV, sunt brosate si sunt ambalate in colete de cate 10 buc . In afara de tipizatele nepersonalizate, va putem realiza orice tip de formular tipizat personalizat conform cererii dumneavoastra : din hartie offset 60/80g sau autocopiativa alba sau colorata, in 2, 3, 4 sau mai multe exemplare, tiparite de la 1 culoare pana la 5 culori , finisate carnete, blocuri, seturi sau modul continuu, inseriate sau neinseriate.
Carti vizita, flyere, borsuri, pliante si cataloage Echipa ATIDOC vine in ajutorul dumneavoastra si printr-o oferta larga de produse de care aveti nevoie in promovarea imaginii sau a produselor sau in stabilirea identitatii.

Astfel, daca va doriti de la simpla carte de vizita sau un flyer , pana la brosuri sau cataloage , avem oferta potrivita pentru bussines-ul dumneavoastra.
Sigla INCEARCA SI CU SIGURANTA , TE VEI CONVINGE!
ALTE LEGATURI
ANPC
TERMENI SI CONDITII
CUM NE CONTACTEZI
DESPRE NOI
Copyright ATIDOC 2016. Toate drepturile rezervate.